Produk

  • Protective Coverall

    Coverall pelindung

    Pitunjuk pikeun Nganggo Protéktif Coverall Nami Produk: Modél Coverall Protéktif / Modél Spesifikasi: Coverall Sapotong, Spésifikasi Coverall Dua lembar: 160 (S), 165 (M), 170 (L), 175 (XL), 180 (XXL ) Komposisi Struktural Produk ieu ngagaduhan dua jinis: sapotong sapotong sareng tutup dua bagian, diwangun tiung, papakéan sareng calana, nganggo cuff elastis, tungkak, tiung sareng cangkéng, sareng dijahit ku zipper ngonci diri payun. Produk na henteu-steril, disposable na sewn kalayan PE pilem kompos ...
  • Disposable  Isolation  Gown

    Pakéan Isolasi Pakai

    Pitunjuk pikeun Nganggo Gown Isolation Disposable Names Produk: Gown Isolation Gown Brand: SUREZEN Model / Spesifikasi MODEL: SZ400 Warna biru, gaya anu tiasa dibalikkeun. Spésifikasi: S, M, L Struktural Komposisi: Produkna henteu steril, tiasa dianggo sareng dijait kalayan pilem SMS 43% (15gms) komposit 57% lawon non-anyaman (20gms). 1. Penampilan: penampilan panutup kedah garing, beresih sareng bébas tina jamur. Teu aya caket, retakan, liang sareng cacat anu sanés anu diijinkeun dina permukaan. The stitch s ...
  • Protective Coverall With Heat-sealing Tape

    Perlindungan Coverall Kalayan Pita Panas-sealing

    Pitunjuk pikeun panggunaan Coverall pelindung sareng pita panyelubung panas Nami Produk: Coverall pelindung sareng pita panyeluk panas Modél / Spésipikasi Modél: Spesifikasi Coverall sapotong: 165 (M), 170 (L), 175 (XL), 180 (XXL ) Komposisi Struktural Produk ieu tutup salembar, diwangun ku tiung, calana baju, sareng tutup sapatu kalayan cuff elastis, tungkak, tiung sareng cangkéng, sareng dijait ku seleting muka diri. Jahitan bakal disegelkeun nganggo pita panyelap-panas. Produk na tiasa dianggo ...
  • Anti Static Clothing

    Pakéan Anti Statis

    Produk kami nampilkeun pas, lega dina dada & taktak, sisipan pinggang elastis pikeun kanyamanan anu luar biasa, & nyumputkeun cepil dina cangkéng sareng beuheung pikeun pas anu aman Pakéan anti statis ieu diwangun pikeun kagunaan, épisiénsi & gampang dirawat, henteu paduli kumaha gajihna atanapi asa lemes. Twill poli-katun tahan lami tapi napas nolak luntur, keriput & noda. Kami ngadamel kaos anti-statis, jaket anti statis, pakean usum anti statis produk sanés anu dianggo ku perusahaan pétrokimia ...
  • surgical mask

    topéng bedah

    Produk ieu ngadopsi saringan tilu lapisan. Prosés produksi utami kalebet lebur ditiup, spunbond, hawa panas atanapi jarum punch, sareng sajabana, anu ngagaduhan fungsi nolak cairan, nyaring partikel sareng baktéri. Kualifikasi lengkep, produk dijamin, lawon tilu lapisan saring lebur + tingkat panyalindungan lawon anu henteu dianyam tinggi, damel sareng sakola kaluar, teras-terasan jaga, gaya usum panas khusus, hampang sareng napas, Cocog sareng pameunteu, henteu leupas, tahan rendah , henteu nahan napas, tali ceuli elastis tinggi datar, raoseun dipakena sareng henteu ngencarkeun ceuli.
  • KN95

    KN95

    Topeng N95 mangrupikeun salah sahiji tina salapan topéng pelindung partikel anu disahkeun ku NIOSH. "N" hartosna henteu tahan kana minyak. "95" hartosna nalika kakeunaan sababaraha partikel tés khusus, konsentrasi partikel dina jero topéng langkung tina 95% langkung handap tina konsentrasi partikel di luar topéng. Nilai 95% sanés rata-rata, tapi minimum. N95 sanés nami produk khusus. Salami éta nyumponan standar N95 sareng lulus tinjauan NIOSH, éta tiasa disebat "topeng N95". Tingkat panyalindungan N95 ngandung hartos yén dina kaayaan uji anu dieusian dina standar NIOSH, épisiénsi nyaring bahan panyaring topéng kana partikel anu henteu berminyak (sapertos lebu, halimun asam, halimun cet, mikroorganisme, sareng sajabana) ngahontal 95%.
  • Disposable medical protective mask

    Topéng pelindung médis anu tiasa dianggo

    Topeng pelindung médis cocog pikeun panangtayungan staf médis sareng staf anu aya hubunganana sareng panyawat tepa pernapasan udara. Mangrupikeun salah sahiji alat panyayogian médis anu pas pisan pikeun nyayogikeun alat perlindungan médis kalayan tingkat panyalindungan anu luhur, khususna cocog pikeun paparan hawa nalika kagiatan diagnosis sareng perlakuan Atanapi nalika diagem ku penderita inféksi pernapasan anu disebarkeun ku titik-titik dina jarak anu caket, tingkat ieu tina topéng tiasa nyaring partikel dina hawa sareng blok polutan sapertos titisan, getih, cairan awak, sareng sékrési. Efisiensi filtrasi partikel non-minyak tiasa ngahontal 95 Diluhur% ngahontal tingkat N95, anu mangrupikeun alat panyalindungan pribadi anu biasa dianggo pikeun panyakit udara. Éta pas pikeun muka anu nganggo sareng mangrupikeun produk anu dianggo sakali. Topeng pelindung médis tiasa nyegah kaseueuran patogén sapertos baktéri sareng virus. WHO nyarankeun yén pagawé médis nganggo masker pelindung ngalawan partikulat pikeun nyegah inféksi virus dina hawa rumah sakit.
  • Ear mounted mask

    Topéng dipasang ceuli

    Topeng médis anu tiasa dianggo dianggo pikeun meungpeuk semprot tina rongga lisan sareng rongga irung, sareng tiasa dianggo pikeun perawatan kabersihan dina lingkungan médis biasa. Éta cocog pikeun kagiatan perawatan kaséhatan umum, sapertos pembersihan sanitasi, persiapan cair, meresihan sprei, sareng sajabana, atanapi penghalang atanapi perlindungan partikel salain ti mikroorganisme patogén sapertos polen.
  • Bandage mask

    Masker perban

    Produk ieu nganggo saringan tilu lapisan, anu sacara efektif tiasa ngasingkeun partikel baktéri tanpa nahan napas anjeun sareng sacara efektif nyegah halimun, sari, sareng lebu. Kualifikasi lengkep, produk dijamin, lawon tilu lapisan saring lebur + tingkat panyalindungan lawon anu henteu dianyam tinggi, damel sareng sakola kaluar, teras-terasan jaga, gaya usum panas khusus, hampang sareng napas, Cocog sareng pameunteu, henteu leupas, tahan rendah , henteu nahan napas, tali ceuli elastis tinggi datar, raoseun dipakena sareng henteu ngencarkeun ceuli.
  • Disposable Isolation Shoe Cover

    Tutup sapatu Isolasi Pakai

    Pitunjuk pikeun Pamakéan Penutup Sepatu Isolasi Pakai Nama Produk: Model Tutup Sepatu Isolasi Pakai / Model Spesifikasi: Jenis Normal (Jahitan tanpa pita panyeluk panas), Tape Tape Panas-sealing (Seams nganggo pita sealing panas). Komposisi Struktural Produkna henteu steril, tiasa dipakai sareng dijahit ku lawon komposit pilem PE anu henteu dianyam (bahan utami). Pikeun Tape-sealing Tape Type, seams bakal disegelkeun sareng tape panyegel panas, éta ngagaduhan kakuatan anu kuat sareng kinerja panghalang. Produk P ...